Ugens skriveopgave

I dag skal du skrive et brev til Hanne og jeg.
Brevet skal handle om din karantæneperiode indtil nu. Du skal både beskrive, hvordan du har det, men også ret grundigt, hvad du får tiden til at gå med. Du skal slutte brevet af med at skrive, hvad du tænker om det hele? Om at være hjemme fra skole, om kammeraterne, der også er hjemme, om corona og så videre.

GØR DIG UMAGE....

 

FØLG DISSE RETNINGSLINJER:
 

* INDEN du begynder at skrive, skal du lave en liste over de ting, du vil skrive om. Med nøgleord.
* Husk et brev har en bestemt form. Husk de skriftlige genretræk for et brev.
* Skriv nogle få linjer. Læs dem igennem. Ret dine stavefejl. Sæt kommaer (se evt. min kommavideo på www.ann-berit.dk/manal) og punktummer. Ret også dine sproglige fejl.

* Skriv de næste få linjer. Ret igen. Vær MEGET grundig med at rette. Du må IKKE få din mor til det. Jeg skal se, hvad du SELV kan.

* Brevet skal være mindst 20 linjer. INTET MINDRE. GERNE MERE.
* Brevet skal afleveres på Min Uddannelse 

Måske har du på det sidste oplevet, at flere links her på siden ikke virker. Jeg har nu repareret alle de nyeste. Alt, hvad der ligger under klassetrinnene. Alle sider og links, der ligger under "alt det gamle" tager jeg løbende. Det er et kæmpearbejde, og jeg tager det lidt ad gangen. Hvis der er noget, du mangler, er du velkommen til at skrive, så fixer jeg det, så hurtigt, som muligt - eller sender materialet til dig, hvis jeg ikke lige har tid til at reparere. Du må også meget gerne skrive, hvis du finder døde links.  Kærlig hilsen Ann-Berit

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Kig forbi min Facebookgruppe

ann-berit.dk