I dag er jeg træt....     

.... af folkeskolen og den elendige måde, vi forstår at tage hånd om hinanden på. I sidste uge måtte endnu en sød kollega sygemelde sig pga. stress - ALT for sent og med alt for mange advarselslamper tændt. Og vi havde set det - vi havde bekymret os - Men hvad gør man? Jeg har i hvert fald kun bekymret mig - forsøgt at spørge lidt - hvad kan JEG gøre for at hjælpe? Og hver gang det går galt - og det gør det alt for ofte - og "Hvad burde JEG have gjort?"
Jeg kan simpelthen ikke helt gennemskue, hvorfor beredskabet ikke virker - og hvis der ikke er et beredskab, hvordan opfinder man så et! Det er hjerteskærende, at nogen man arbejder sammen med og i dette tilfælde også holder af, pludselig vender bunden op ad og med tårer og gåsehud må forlade skolen i en periode. Jeg håber virkelig, hun finder styrken til at komme tilbage.

Der er ikke noget budskab i dette indlæg - kun frustration! Jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg kan forbedre situationen for alle dem, der ikke kan sove om natten - som føler fysisk ubehag; kvalme, ondt i maven, hovedpine osv - som ikke kan få styr på tankerne - som bliver overfølsomme og udmattede... Svar mig derude, for jeg er på herrens mark - og jeg er sur som bare pokker!

5. december 2006

 

Måske har du på det sidste oplevet, at flere links her på siden ikke virker. Jeg har nu repareret alle de nyeste. Alt, hvad der ligger under klassetrinnene. Alle sider og links, der ligger under "alt det gamle" tager jeg løbende. Det er et kæmpearbejde, og jeg tager det lidt ad gangen. Hvis der er noget, du mangler, er du velkommen til at skrive, så fixer jeg det, så hurtigt, som muligt - eller sender materialet til dig, hvis jeg ikke lige har tid til at reparere. Du må også meget gerne skrive, hvis du finder døde links.  Kærlig hilsen Ann-Berit

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Kig forbi min Facebookgruppe

ann-berit.dk