Læs og lær / Læs og skriv 

Mine elever er ret vilde med mine små bøger. Både skrivebøgerne og Læs og Lær - Læs og skriv - og hvad ellers jeg finder på at kalde dem. 
Det tager tid at lave bøgerne. Heldigvis kan jeg rigtig godt li' det. Kvaliteten kan være svingende, det indrømmer jeg gerne. Jeg forsøger hele tiden at udvikle - og lave nye opgavemuligheder. Nogle virker rigtig godt, andet knap så godt. Men der skal helst være bøger, der tiltaler alle børn i klassen. Det er i hvert fald min hensigt. 


Børnene får ind imellem lov at komme med ønsker til forskellige bøger. Nogle bliver virkelig populære, som f.eks. Min skrivebog om Minions og Læs og skriv om Michael Jackson. 

 

Du kan se alle bøgeren i menulinjens link til "læs og lær" - eller følg linket her. Bøgernes sværhedsgrad varierer indenfor de forskellige klassetrin. De er jo skrevet specielt til enkelte børn, og niveauet er tilpasset derefter.

Hvis du arbejder på en skole, som indrapporterer til Copy-Dan, så husk at indrapportere brugen af mine bøger, hvis du bruger dem i din klasse.

Måske har du på det sidste oplevet, at flere links her på siden ikke virker. Jeg har nu repareret alle de nyeste. Alt, hvad der ligger under klassetrinnene. Alle sider og links, der ligger under "alt det gamle" tager jeg løbende. Det er et kæmpearbejde, og jeg tager det lidt ad gangen. Hvis der er noget, du mangler, er du velkommen til at skrive, så fixer jeg det, så hurtigt, som muligt - eller sender materialet til dig, hvis jeg ikke lige har tid til at reparere. Du må også meget gerne skrive, hvis du finder døde links.  Kærlig hilsen Ann-Berit

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Kig forbi min Facebookgruppe

ann-berit.dk