Læs og lær på 4. årgang (17/18)


Det er længe siden, jeg har produceret læs og lær-bøgerne - og jeg må indrømme, at de er noget mere tidskrævende at skrive til 4. årgang, end til de yngre klasser. Teksterne må ikke være for komplekse, for jeg skriver stadig til de "svageste" læsere. Men der skal også være noget kød på - og de må ikke bare blive færdige med bogen på 10 minutter - helst ikke i hvert fald. 

I forbindelse med vores nye studietidsstruktur har jeg lovet et par elever nogle specifikke bøger. Noget om computerspil og fodbold. Nu har jeg taget hul på det og har lavet følgende titler. Forhåbentlig vokser listen i løbet af året.

 

Bøgerne kan du finde i menulinjen herover

Hvis du arbejder på en skole, som indrapporterer til Copy-Dan, 
så husk at indrapportere brugen af mine bøger, hvis du bruger dem i din klasse.

Måske har du på det sidste oplevet, at flere links her på siden ikke virker. Jeg har nu repareret alle de nyeste. Alt, hvad der ligger under klassetrinnene. Alle sider og links, der ligger under "alt det gamle" tager jeg løbende. Det er et kæmpearbejde, og jeg tager det lidt ad gangen. Hvis der er noget, du mangler, er du velkommen til at skrive, så fixer jeg det, så hurtigt, som muligt - eller sender materialet til dig, hvis jeg ikke lige har tid til at reparere. Du må også meget gerne skrive, hvis du finder døde links.  Kærlig hilsen Ann-Berit

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Kig forbi min Facebookgruppe

ann-berit.dk