top of page

Kære forældre.

 

Jeg fik en helt vildt god idé i går, synes jeg selv.

Jeg smider alt planlagt dansk ind under sengen (for nu) og tager hul på et emne, hvor børnene skal præsentere nye sider af sig selv for hinanden. Jeg vil gerne gøre op med fordommene om "Fodbold-drengene" eller "Minecraft-drengene" - "Tøse-tøserne" eller "de stille piger". For jeres børn er så meget mere. Og der er masser af snitflader, som børnene slet ikke kender til - endnu. 

Jeg vil gerne vise dem, at de har langt mere til fælles på tværs af nuværende interesseområder, end de egentlig selv går og ved.

 

Og jeg har brug for jeres hjælp. Jeg vil gerne vide noget om jeres barn, som jeg måske ikke ved i forvejen. Noget om, hvad jeres børn er optagede af derhjemme. 

Kan de godt li' at bage? Hvilke TV-serier eller film er deres favoritter? Spiller de instrumenter? Hvilke dyr er deres yndlingsdyr? Elsker de bamser eller farven gul? Samler de på noget? Går de til noget, vi ikke ved noget om? Kan de li' at gå i skoven? Samler de svampe eller grankogler? Elsker de at tegne? Hvilke computerspil eller playstationspil spiller de? Har de faste pligter?

Find selv på flere.

 

Jeg spørger, fordi jeg tror, I ved noget, som jeres børn måske ikke selv er helt klar over. Og jeg kommer kun til at bruge oplysningerne indirekte. Det kan godt være, at der er børn på tværs af nuværende snitflader, som faktisk elsker at bage.

 

Vi skal nemlig lave en foto-session, hvor man samler børn, der godt kan lide at..... - og så diverse. Det er en sjov aktivitet, som vi har lavet med en tidligere årgang, og man hører børnene sige: "Nej, hvor sjovt. Reder du også selv seng, derhjemme? Eller ... Kan du også lide at bage kage? Eller .... Er boller i karry også din livret?

 

Så vil I svare personligt (I behøver ikke dele med alle) og smide mig 3-5 oplysninger (gerne flere, hvis I bare har lommen fuld) om jeres barn - og hvilke situationer I oplever, at jeres barn bare er som en fisk i vandet?

 

Gerne hurtigst muligt:-)

 

På forhånd tak - og undskyld, hvis I synes, jeg er krævende... Sådan er jeg bare.

 

Kærlig hilsen Ann-Berit

bottom of page