Min skrivebog om.... (juli 15)     
 

Skrivning er en vigtig del af børnenes læseindlæringsproces. Det har jeg efterhånden fundet ud af. Men jeg syntes bare, at de skriveskabeloner jeg kunne finde var for kedelige eller havde for mange linjer, så jeg måtte lave nogle selv. Jeg spurgte børnene, hvad de havde lyst til at skrive om, og så lavede jeg en masse bøger ud fra listen. De hænger sammen med mine læs-og-forstå-bøger efter nedenstående princip.


På en opslagstavle havde jeg hængt to rækker plastiklommer med cirka 10 i hver række - altså 20 i alt. På forreste del af hver plastiklomme havde jeg klippet den øverste del af i en buelignende figur. Jeg har prøvet at illustrere det med en tegning herunder. Håber det giver mening. I hver plastiklomme ligger så en bunke læs-og-forstå - eller skriveskabeloner  - så er de nemme at få fat på for børnehænder.


Hvis du arbejder på en skole, som indrapporterer til Copy-Dan, 
så husk at indrapportere brugen af mine bøger, hvis du bruger dem i din klasse.

Du finder alle mine skrivebøger i topmenuen - eller her

Måske har du på det sidste oplevet, at flere links her på siden ikke virker. Jeg har nu repareret alle de nyeste. Alt, hvad der ligger under klassetrinnene. Alle sider og links, der ligger under "alt det gamle" tager jeg løbende. Det er et kæmpearbejde, og jeg tager det lidt ad gangen. Hvis der er noget, du mangler, er du velkommen til at skrive, så fixer jeg det, så hurtigt, som muligt - eller sender materialet til dig, hvis jeg ikke lige har tid til at reparere. Du må også meget gerne skrive, hvis du finder døde links.  Kærlig hilsen Ann-Berit

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Kig forbi min Facebookgruppe

ann-berit.dk