Mine første skoleår - et farvel til indskolingen (08/16)     

I 0. klasse lavede min nuværende 3.b portefølje med deres børnhaveklasselærer. Det har jeg så ikke rigtig fået fulgt op på - desværre. Jeg har dog planlagt, at i år skal vi starte en ny portefølje for mellemtrinnet (3. årgang er en del af mellemtrinnet på vores skole). Derfor skal vi lige have lukket indskolingsårene godt og grundigt:-)

Jeg har samlet en del af deres materialer fra 1. og 2. klasse. Jeg har printet en del billeder fra forskellige begivenheder i 1. og 2. klasse - og så har jeg lavet nogle skriveskabeloner, som handler om hvad de har lært - hvad de har oplevet og lignende.

Vi skal nu bruge et par dage på at lave "porteføljen" - eller nærmere scrap-bog - under overskriften: "Mine første skoleår - et farvel til indskolingen." Jeg forestiller mig, at alle materialer bliver lagt frem - og det hele kommer til at foregå som et udvalg af mulighederne, som børnene selv vælger ud fra. De skal selvfølgelig lægge "minderne" i plastiklommer og i deres mappe. De skal også lave en collage af fotos, hvor de skriver små overskrifter om, hvad der foregik på billederne - og så kan de supplere med "skriveskabelonerne".

Mapperne bliver sendt med hjem til forældrene til evig arv og eje - og så kan vi starte på et nyt kapitel i vores skoleliv...Her er de forskellige ark til udfyldning.
 

Måske har du på det sidste oplevet, at flere links her på siden ikke virker. Jeg har nu repareret alle de nyeste. Alt, hvad der ligger under klassetrinnene. Alle sider og links, der ligger under "alt det gamle" tager jeg løbende. Det er et kæmpearbejde, og jeg tager det lidt ad gangen. Hvis der er noget, du mangler, er du velkommen til at skrive, så fixer jeg det, så hurtigt, som muligt - eller sender materialet til dig, hvis jeg ikke lige har tid til at reparere. Du må også meget gerne skrive, hvis du finder døde links.  Kærlig hilsen Ann-Berit

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Kig forbi min Facebookgruppe

ann-berit.dk