Jeg hedder Ann-Berit Lauritsen

Jeg elsker at være lærer.

Jeg arbejder på Mølleskolen i Ry. Startede her 1. marts 2009 i en stilling som bibliotekar og dansklærer på mellemtrinnet. Jeg elsker at være den lokale skolelærer. Det er helt OK, at jeg uanset hvor jeg befinder mig, sandsynligvis møder elever, jeg kender - enten igennem biblioteket eller fra de klasser, jeg underviser. De ser mig købe ind. De ser mig løbe svedende og pustende forbi. De ser mig købe genbrugsvarer hos Røde Kors - og det gør mig ikke noget.

Jeg startede hjemmesiden op omkring år 2000, da jeg fik lyst til at lære at lave hjemmesider - og kunne kombinere dette med trangen til at dele med andre. Det var lidt af en overvindelse at offentliggøre materialerne. Jeg kunne jo ikke vide, hvordan det ville blive modtaget. Men heldigvis er der mange brugere - og positive tilbagemeldinger. Tusind tak!!

 

Husk at alle materialer, som downloades, kopieres og uddeles til elever skal indberettes til CopyDan, HVIS din skole er udvalgt som kontrolskole.

Alle spørgsmål er vedkommende på

ann_berit@hotmail.com

Måske har du på det sidste oplevet, at flere links her på siden ikke virker. Jeg har nu repareret alle de nyeste. Alt, hvad der ligger under klassetrinnene. Alle sider og links, der ligger under "alt det gamle" tager jeg løbende. Det er et kæmpearbejde, og jeg tager det lidt ad gangen. Hvis der er noget, du mangler, er du velkommen til at skrive, så fixer jeg det, så hurtigt, som muligt - eller sender materialet til dig, hvis jeg ikke lige har tid til at reparere. Du må også meget gerne skrive, hvis du finder døde links.  Kærlig hilsen Ann-Berit

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Kig forbi min Facebookgruppe

ann-berit.dk