Små danskaktiviteter i 1.c 

I løbet af et skoleår finder jeg på mange små - måske løsrevne - danskaktiviteter fra løb til små spil.

Min plan er at lægge dem alle her. Nu må vi se, hvor lang listen når at blive, inden skoleåret er omme.

Det er IKKE stor kunst. Men måske kan du alligevel bruge materialet eller idéen til noget.

August 2020 - Rimløb

Billederne hang jeg op på et afgrænset område af legepladsen. Helt simpelt i plastiklommer med malertape. Børnene skulle i makkerpar gennemføre løbet med ét rimordsark ad gangen. Først skulle de finde tre ord, der rimer på is og skrive dem på arket. Dette skulle godkendes af mig, før de fik et nyt år, hvor de så skulle rime på sne. 

Det tog omkring 20 minutter i alt og virkede fint.

August 2020 - Klip og lim vokalerne a-i-u

I forbindelse med læsning af "Bogstavtyven" arbejder vi med vokalerne. I den forbindelse skal børnene lave denne lille opgave. Der er 18 billeder, der alle indeholder eller starter med a-i-u. Der er 3 ark med felter. Børnene klipper billederne ud og limer dem ind på de rigtige felter.

Måske har du på det sidste oplevet, at flere links her på siden ikke virker. Jeg har nu repareret alle de nyeste. Alt, hvad der ligger under klassetrinnene. Alle sider og links, der ligger under "alt det gamle" tager jeg løbende. Det er et kæmpearbejde, og jeg tager det lidt ad gangen. Hvis der er noget, du mangler, er du velkommen til at skrive, så fixer jeg det, så hurtigt, som muligt - eller sender materialet til dig, hvis jeg ikke lige har tid til at reparere. Du må også meget gerne skrive, hvis du finder døde links.  Kærlig hilsen Ann-Berit

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Kig forbi min Facebookgruppe

ann-berit.dk