top of page

Vi elsker "How to draw..."

howtodraw.jpg

Helt enkelt....

Men mine 22 dejlige krudtugler sidder bare helt stille, når vi er på tegnekursus med "Art for Kids Hub". Og ja, det er på engelsk. Det er egentlig ligegyldigt, for mange af tegningerne er helt på deres niveau. De kan alle følge med.

Jeg har udvalgt en god blanding af lette og lidt sværere tegninger - samt både noget der tiltaler pigepigerne og drengedrengene.

Først siger jeg, at det er vigtigt, at de husker på, at vi øver os. Den første tegning bliver måske ikke perfekt, men vi tegner altid samme tegning tre gange - altså starter jeg videoen forfra tre gange - og når de har tegnet tredje tegning, har de en tydelig fornemmelse af, at de i den grad har forbedret sig - nogle mere end andre. Og alle børn lykkes med tegningerne. 

En dreng sagde til mig i går: "Ann-Berit, kan du huske dengang jeg ikke var så god til at tegne? Nu er jeg blevet god til det. Jeg glæder mig til at vise det til min mor."

Tegningerne må de tage med hjem eller bidrage med til vores dør,. Tegningen skal klippes ud og så sætter vi en god blanding af isvafler, hajer og hundehvalpe op på døren. 

Jeg tænker, at børnene virkelig får indblik i, at man kan blive dygtigere til noget, hvis man øver sig. Det er simpelthen så vigtigt at lære.

Og så elsker jeg bare deres engagement. De ELSKER lige pludselig at tegne - alle sammen. Fordi de oplever, at de KAN...

bottom of page