Verdensmål 12 - 3 projektdage på 6. årgang - 2019

På Mølleskolen har alle årgange en faguafhængig projektdag, som er finanseret af stort set alle fag. 

Vi er forpligtede på IKKE at lave fagdage, men at eksperimentere med designtænkning og det 21. århundredes kompetencer. Det er fedt!! Virkelig!!!

På 6. årgang planlagde jeg 3 onsdage i træk med udgangspunkt i Verdensmål 12 - ansvarligt forbrug og produktion. Det var helt fantastiske dage. Højt engagement - børn i flow - sammenhæng - overførselsværdi - samarbejde - YouNameIt.

Jeg har lavet en lærervejledning med en nogenlunde udførlig beskrivelse af forløbet samt bilag. 

Se den her:-)

Jeg har den også som Publisherfil, hvis du har lyst til at bruge bilag som skabeloner og ændre på formaterne. Så skriver du bare.

Måske har du på det sidste oplevet, at flere links her på siden ikke virker. Jeg har nu repareret alle de nyeste. Alt, hvad der ligger under klassetrinnene. Alle sider og links, der ligger under "alt det gamle" tager jeg løbende. Det er et kæmpearbejde, og jeg tager det lidt ad gangen. Hvis der er noget, du mangler, er du velkommen til at skrive, så fixer jeg det, så hurtigt, som muligt - eller sender materialet til dig, hvis jeg ikke lige har tid til at reparere. Du må også meget gerne skrive, hvis du finder døde links.  Kærlig hilsen Ann-Berit

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Kig forbi min Facebookgruppe

ann-berit.dk